De Beste Dieren Spullen
Versier je huis met dierenspullen

Versier je huis met dierenspullen

Geplaatst door 15-02-2022 11:06 door Rianne Wesselink

Als je van dieren houdt, weet je hoe rommelig en chaotisch het kan zijn als je een harig kleintje in huis haalt. Maar een dier in huis halen voegt niet alleen extra liefde toe aan je gezin, het kan ook een geweldig uitgangspunt zijn voor een nieuwe inrichting en stijl. Op dieren geïnspireerde accenten zijn charmant, veelzijdig en o zo schattig. Met de juiste stukken kun je van je huis een ode maken aan alle pluizige en gevederde mensen in je leven - zonder rommel!

Begin met het zoeken naar kleine details die leuk en uniek zijn. Koop of maak bijvoorbeeld een handvol vilten dierenfiguren of op vilten dieren geïnspireerde kussens, of een eigenzinnig stuk taxidermie. Je kunt ook op zoek gaan naar op dieren geïnspireerde accessoires of meubels, zoals een vintage vogelkooi of een boekenplank van gewei. Hang ingelijste kunst op met je favoriete wilde dieren, of een handgesneden houten beer, of kunst met een decoratief motief zoals vintage dierenprints. Hergebruik en recycle in huis: ga op zoek naar oude glazen potten en bakken, lege wasmanden en speelgoeddozen en versier ze met vilten harige dieren of kleurrijke gehaakte vogels. En zoek in kringloopwinkels naar vintage stukken met een dierenthema, zoals een oude hutkoffer met een dierenmotief.

Haal de natuur naar binnen met flora en fauna. Voeg een verscheidenheid aan planten toe om wat leven en energie in een ruimte te brengen. Of zoek een paar stukken die tot de buitenlucht spreken - zoals een rustieke drijfhoutlamp of een bloemenkroon van handgemaakte vogels van papier-maché. En volg de cultuur van je harige vrienden: struin rommelmarkten af voor iets met een beetje geschiedenis, zoals een oude koperen bel, misschien een konijnenbak of hondenbak uit de jaren zestig (met een naam erop geëtst!), of ouderwetse bedden voor huisdieren. Of het nu gaat om de mooie basics of de milieuvriendelijke vondsten, het gaat erom charme toe te voegen aan je huis en je liefde voor dieren te vieren.