De Beste Dieren Spullen
Hoe je dierenspullen kunt personaliseren

Hoe je dierenspullen kunt personaliseren

Geplaatst door 24-08-2022 19:41 door Sophie Jacobiatus

Dierenspullen kunnen een leuke manier zijn om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je huis, garderobe en alledaagse voorwerpen. Of je nu een echte dierenvriend bent, of gewoon je huisdecor wilt opleuken, er zijn talloze manieren om dierenspullen te personaliseren. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen.

  • Versier met dierenprints: Luipaard, zebra en andere huiden zijn klassieke, iconische prints die goed werken om een sterk gevoel van persoonlijkheid in je huis over te brengen. Probeer de prints te gebruiken in de vorm van kunstwerken, kussens, meubelbekleding en plaids voor een wilde kijk op decoratie.

  • Draag wilde sieraden: Dierenprints zijn ook geweldig voor de mode, maar soms kan het te veel zijn. Een uitstekend alternatief is te gaan voor op dieren geïnspireerde sieraden, zoals gewaagde gouden oorbellen, kettingen en armbanden met de vorm van een dier of zijn silhouet.

-Integreer dierfiguren: Als je iets unieks wilt dat niet onopgemerkt blijft, probeer dan dierenfiguren te kopen om op verschillende plaatsen in je huis neer te zetten. Olifanten, giraffen en schildpadden zijn allemaal leuke opties die kamers tot leven kunnen brengen. Of kies voor een minimalistische aanpak en kies een houten dierenbeeldje om een beetje subtiele levendigheid aan je ruimte toe te voegen.

  • Kies dierlijke muurkunst: Een ander vernieuwend idee voor het personaliseren van dierenspullen is kiezen voor dierlijke wandkunst zoals penseelstreken of abstracte prints. Je kunt ook gaan voor ingelijste prenten van dieren om een meer traditionele uitstraling te krijgen.

-Commemoreer met opgezette dieren: Als je een grote dierenvriend bent en hun herinneringen wilt herdenken, kun je creatief worden met opgezette dieren. Zoek creatieve manieren om ze uit te stallen en unieke knuffeldieren die passen bij de unieke persoonlijkheid van je huisdier.

Nee, hoe je je ook wilt uitdrukken met dierenspullen, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Van vintage kunst tot moderne inrichting, laat je persoonlijkheid stralen door dierenspullen te personaliseren.