De Beste Dieren Spullen
Creatieve ideeën voor het uitstallen van dierenspullen

Creatieve ideeën voor het uitstallen van dierenspullen

Geplaatst door 10-02-2023 16:39 door Sophie Jacobiatus

Op dieren geïnspireerde kunst en decoraties voegen een vleugje eigenzinnigheid en karakter toe aan elk huis. Of je nu houdt van opgezette dieren, muurkunst, beelden of decorstukken, als het gaat om het tentoonstellen van dierenspullen in je huis zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Begin met wandkunst. Als je dierenprints hebt die je wilt ophangen, lijst ze dan in en maak een galeriemuur van je favoriete op dieren geïnspireerde stukken. Een andere optie is om driedimensionale voorwerpen op te hangen, zoals opgezette dieren, vormen van imitatiebont of dierenschedels. Wil je een nog gewaagdere look, gebruik dan dieren muurstickers of muurschilderingen.

Ontdek voor een speelse draai alle verschillende manieren waarop je opgezette dieren kunt gebruiken om elke ruimte te verlevendigen. Maak een uniek tafereel op je schoorsteenmantel door boeken te stapelen en te laten verspringen, er wat prullaria aan toe te voegen, en zorgvuldig opgezette opgezette dieren om het geheel samen te brengen. Je kunt opgezette dieren ook op een plank of boekenkast zetten, of er een gezellige aanvulling op je slaapkamer van maken door ze aan de muur te hangen.

Denk vervolgens verder dan kunst bij het maken van dierendisplays. In plaats van een traditionele plantenbak te gebruiken, kun je je planten ook in diervormige potten zetten voor een geheel eigen uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld keramische uilenbakken gebruiken of decoratieve vetplantenhouders in de vorm van vossen, paarden en meer.

Als je van dierenbeelden houdt, verzamel dan een paar van je favorieten en zet ze op een tafel of plank. Zet beelden bij elkaar van dieren die in je omgeving voorkomen, of kies een selectie van ingewikkelde beeldjes die je doen glimlachen. En vergeet de decoraccenten niet, zoals tapijten in de vorm van dieren, kussens met unieke dierenillustraties of dierenbeeldjes.

Uiteindelijk is de enige grens bij het tentoonstellen van dierenspullen in je huis je eigen verbeelding. Experimenteer met verschillende stukken en plaatsingen om een unieke look te creëren die jou en je huis aanspreekt.